Ingrediënten
- 3 rijpe bananen
- 1 kop amandelmeel
- 2 koppen havermout
- 2 koppen kokosmelk
- Snuifje zout
- 1 tl kaneel of meer naar eigen smaak
- 1 tl bakpoeder
- Handvol gehakte nootjes
- 3 el gedroogde blauwe bessen
- 3 el acaccia honing
- 2 el pompoenpitten of pitten naar keuze
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de cakevorm met bakpapier. De cakevorm kan ook vervangen worden door cupcakes vormpjes. Plet vervolgens 2 bananen fijn. Hou de derde banaan voor later. Meng alle ingrediënten onder elkaar. Hou 1 el honing apart voor later.
Stap 2
Doe het mengsel in de cakevorm. Snij de derde banaan in fijne schijfjes en leg deze bovenop het beslag. Giet er vervolgens de lepel honing over. Bak 60 min of tot er niks meer aan uw priem blijft hangen.
Tip: Heerlijk als ontbijt met wat Griekse yoghurt en verse blauwe bessen of als tussendoortje.
Kan perfect bewaard worden in de diepvries
Bekijk ook onze andere recepten.