Planten

Verkoop blauwe bessenplanten

Van oktober t.e.m. april kunt u bij ons blauwe bessenplanten kopen. Reserveren is mogelijk. 

Kies variëteiten met verschillende oogsttijden zodat u heel de zomer lang gespreid blauwe bessen kan plukken. Of kies variëteiten met dezelfde oogsttijd voor meer bessen tegelijkertijd.

Via het bestelformulier onderaan, kan je nu blauwe bessenplanten reserveren. Het is aan te raden om uw planten op deze manier te reserveren omdat wij met een beperkte voorraad werken. De planten moeten pas betaald worden bij afhaling.

De planten kunnen zonder probleem een tijdje in hun pot blijven. U kan de planten best wel voor half april in de grond hebben en eigenlijk best nog planten voor de winter. Voorzie ca. 90 cm tussen 2 planten. 

Planten ophalen kan tijdens de openingsuren van de winkel.

Van oktober-mei is dat:

woensdag en zaterdag van 10u-17u 

vrijdag van 13u-17u

Een afspraak maken buiten de openingsuren kan ook altijd. 
In elke normale personenwagen passen zeker min. 5 – 10 planten (maat C5) 

Bestelde planten blijven ca. 4 weken gereserveerd tenzij anders afgesproken. Indien ze niet opgehaald zijn binnen deze termijn, vervalt de reservering. Bestellingen zijn niet bindend. Toch vragen wij een seintje te geven als u om welke reden dan ook uw bestelling wenst te annuleren. Indien de door u bestelde planten door omstandigheden niet geleverd kunnen worden stellen wij u graag een andere soort voor. Voor bijkomende vragen: info@blauwebessen.be of 089 85 89 33.

Prijslijst

  • C5  (5 liter pot, hoogte plant 80-100cm): € 12
  • C25 (25 liter pot, hoogte plant 100-150 cm): € 25
  • Turf klein (zak 70L goed voor ca. 2 planten): € 10
  • Turf groot (3x zak 70L goed voor ca. 6-7 planten ): € 20

Kies variëteiten met verschillende oogsttijden zodat u heel de zomer lang gespreid blauwe bessen kan plukken. Of kies variëteiten uit met dezelfde oogsttijd voor meer bessen tegelijkertijd om te kunnen verwerken.


Planten en turf

 
Tip: vergeet de turf niet! Zo kan u meteen aan de slag en hoeft u niet onnodig rond te rijden.