Blauwe bessen producten

Naast onze blauwe bessen zelf, hebben we ook talrijke producten op basis van blauwe bessen in ons aanbod.

We merken dat de vraag naar deze producten nog steeds in de lift zit.

Je kunt het hele jaar door geschenkverpakkingen laten samenstellen met producten uit ons aanbod.

producten-buiten

 

  • sap 100% puur
  • confituur en fruitbeleg
  • siroop
  • dessertsaus
  • blauwe bessen infusie
  • alcoholische dranken

Blauwe bessensap

De blauwe bes of veredelde bosbes wordt behalve als fruitige lekkernij ook gebruikt ter bevordering van de natuurlijke darmflora en stoelgang. Ook hebben ze een positieve invloed op urinewegen, nachtblindheid en helpen cholesterol te beheersen. De blauwe bes bevat geen cholesterol en natrium waardoor ze bijzonder lijnvriendelijk is. Blauwe bessen sap is 100% puur sap zonder toevoegingen.

Verkrijgbaar in 0,7L en 0,2L flessen.


Blauwe bessen fruitbeleg

Blauwe bessen fruitbeleg
Je gebruikt dit beleg net zoals gewone confituur, maar hier is geen suiker aan toegevoegd. Enkel de suiker van de vruchten! 80 % van onze proevers kiezen blind voor fruitbeleg! Aan de smaak hoeft u dus niet twijfelen. 

Uitermate geschikt voor diabetici of voor mensen die geen toegevoegde suikers wensen.  

Blauwe bessen confituur extra

De blauwe bes of veredelde bosbes als fruitige lekkernij bevat geen cholesterol en natrium waardoor ze bijzonder lijnvriendelijk is en uitermate geschikt voor vele lekkere recepten of gewoon voor op de boterham.


Blauwe bessenwijn & Secco

Gemaakt van een op natuurlijke wijze, en met zorg geteeld product. Zacht en fruitig van smaak. Toepasbaar bij vele gerechten.

Inhoud van de fles: 0,75 L (11% vol alc.).  

Nieuw: we hebben nu ook Secco op basis van blauwe bessen! Een superlekker aperitief!

Blauwe bessen jenever

‘Bierendrèpke’

Ambachtelijk gedistilleerd en gefabriceerd. De namen voor deze nieuwe streekdranken werden bedacht in samenwerking met de heemkundige kring ‘De Reengenoten’ en staan voor bessendruppel en zoete bessen. 


Diepgevroren blauwe bessen

U kan het hele jaar door (of tot einde voorraad) bij ons terecht voor heerlijke diepgevroren blauwe bessen! De bessen zijn los gevroren (dus geen brok blauwe bessen).

Voor vele gerechten geven diepgevroren bessen zelfs een beter resultaat dan verse bessen! Een goed voorbeeld hiervan is confituur, die kan je beter maken van diepgevroren bessen. Gewoon los consumeren na het ontdooien is ook mogelijk.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg en 2,5 kg. 

Gedroogde blauwe bessen

In ons assortiment gedroogde blauwe bessen zonder toegevoegde suiker en zacht gedroogde hele cranberry’s met suiker. Verkrijgbaar in handige hersluitbare verpakkingen van 100 g en 200 g. Eventueel ook verkrijgbaar in grotere verpakkingen. Verzending per post op aanvraag! 

Dessertsaus

Heel handig voor ijs, yoghurt, pudding of op pannenkoeken. En smullen maar! De blauwe bes of veredelde bosbes als fruitige lekkernij bevat geen cholesterol en natrium waardoor ze bijzonder lijnvriendelijk is en uitermate geschikt voor vele lekkere recepten. 

Blauwe bessen-bosvruchten infusie

Aromavolle infusie met een heerlijk diepe fruitige smaak.

Bevat o.a. blauwe bessen, krenten, vlierbessen, rozenbloesem en vitamine C.

Ook bij ons verkrijgbaar zijn de handige wegwerp theefilterzakjes die de natuurlijke smaak van de thee behouden.

Bereiding: goed gevulde theelepel in filterzakje met kokend water overgieten en 5 tot 10 minuten laten intrekken. Naar smaak kan men eventueel met honing zoeten. Honing tevens bij ons verkrijgbaar. 

Siroop

Onze siroop is een licht aangedikte sap die gebruikt kan worden voor allerlei toepassingen. Zo kun je de siroop aanlengen als een gezond alternatief voor grenadine.

Aanlengen met bruiswater geeft een verfrissende blauwe bessen frisdrank. Dosering naar verlangen. Bevat suikers. Inhoud fles: 0,5 L