Camperplaats

Proef ons stukje Limburg! Beleef de blauwe bes in Oudsbergen.

In de Limburgse Kempen, aan de voet van de Oudsberg in Gruitrode, ligt onze 15 hectare grote blauwe bessenplantage.

De Oudsberg is de hoogste en grootste open stuifduin van Vlaanderen. Ze steekt 85 meter boven de zeespiegel uit en is omringd door prachtige heideterreinen, bossen en graslanden. Sinds 1998 is de Oudsberg erkend als Vlaams natuurreservaat. Op de top geniet je van een prachtig uitzicht. 

Onze camperplaats is ook de perfecte uitvalsbasis voor de National Park Trail. Deze trail staat hoog aangeschreven bij wandelaars en hikers. 

Vanaf half juli tot half september kan je elke dag genieten van een heerlijk stuk blauwe bessentaart in de cafetaria. Op bepaalde dagen in het seizoen kun je ook zelf blauwe bessen plukken (juli-augustus). 

In de herfst kleurt onze plantage en met uitbreiding de hele regio in prachtige herfstkleuren. Het blauwe bessenseizoen is dan afgelopen en het is extra rustig hier. Kom uitblazen in het groene Limburg! Welkom. 

Bijna het hele jaar door kun je bij ons overnachten met jouw camper. Dit op een vlakke ondergrond van gras of eventueel op de verharding voor zwaardere campers. Elektriciteit is beschikbaar op aanvraag. 

Reserveren kan via: