Blauwe bessen

De blauwe bes of veredelde bosbes wordt behalve als fruitige lekkernij ook gebruikt ter bevordering van de natuurlijke darmflora en stoelgang. Ook hebben ze een positieve invloed op urinewegen, nachtblindheid en helpen cholesterol te beheersen. De blauwe bes bevat geen cholesterol en natrium waardoor ze bijzonder lijnvriendelijk is.

Vers

cropped-blauwebessen.jpeg

Tijdens het seizoen (juni-september) vind je onze “blauwe parel”, de verse blauwe bes, in onze hoevewinkel, onze automaat of in een van onze verkooppunten.

Diepvries

blauwe bessen: los ingevroren

U kan het hele jaar door (of tot einde voorraad) bij ons terecht voor heerlijke diepgevroren blauwe bessen! De bessen zijn los gevroren (dus geen brok blauwe bessen).

Voor vele gerechten geven diepgevroren bessen zelfs een beter resultaat dan verse bessen! Een goed voorbeeld hiervan is confituur, die kan je beter maken van diepgevroren bessen. Gewoon los consumeren na het ontdooien is ook mogelijk.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg. Diepvries draagzakken zijn bij ons ook beschikbaar voor 80 cent! Zo bent u zeker dat ook bij een langere rit uw bessen bevroren blijven!

Gedroogd

Stroop blauwebessen
Sirop bleuets

In ons assortiment gedroogde blauwe bessen zonder toegevoegde suiker en zacht gedroogde hele cranberry’s met suiker. 

Verkrijgbaar in handige hersluitbare verpakkingen van 100 g. en 200 g. Eventueel ook verkrijgbaar in grotere verpakkingen. Verzending per post op aanvraag! 

Je vindt je in ons gamma tal van verwerkingsproducten op basis van de blauwe bes.